01.09.2020

ОЧАКВАТ ТЕ НАД 2000 НАГРАДИ В НОВАТА ИГРА НА TEDI!

Тази есен мечето TEDI се впуска в една колкото динамична, толкова и полезна образователна инициатива: децата и безопасното движение. Скоро, когато денят започне да намалява и става сумрачно по-рано, е много важно децата да бъдат видими на улицата или докато играят навън. За да ги забелязват отдалеч шофьорите, е чудесна идеята малчуганите да имат по облеклото си нещо светлоотразително - например ярък, отличителен елемент.
Нека ви представим каква игра и колко страхотни награди е подготвил TEDI тази есен, за да могат децата да се движат и забавляват по-безопасно и сигурно навън - из паркове, алеи, улици и булеварди.


Голямата награда е детски велосипед!
Колелото, особено когато е ярко зелено, а любимото мече е светлоотразително, ще бъде вдъхновяващ подарък за детето ви, а и ще му помага да се движи и забавлява едновременно. За да участвате за голямата награда, са ви нужни поне 10 точки.


Светещите мечета пък са една от най-интересните и полезни награди! Това са рефлекторни стикери за текстил, които лесно се прикрепят върху връхната дрешка на детето и му помагат да е по-видимо отдалеч за останалите участници в движението. Освен че са забавни и необичайни, тези стикери са и много функционални. Нужен ви е праг от 2 точки, за да участвате за този вид награди.


Ако децата ви обичат висулки - имаме и такава опция: рефлектор с мече, който е подходящ за закачане например на раница. Тази полезна и забавна джаджа също е ефективна сигнализация, особено когато денят става по-кратък и отрано е сумрачно. Рефлекторът има 3 режима на светене и отново е с любимото мече TEDI. За да се включите в томболите за него, отново ви е нужен праг от 2 точки.


Имате възможност да се сдобиете и с раница със светлоотразителни елементи: сладкото мече TEDI и лапичка. Раницата ще направи детето по-забележимо от дистанция, а от друга страна е супер удобна и в атрактивен сигнален цвят, с който децата ще се чувстват модерни и готини. За този тип награда са ви нужни 4 точки.


Органайзерът за автомобил пък е удобен колкото за децата, толкова и за родителите. Във функционални джобчета той събира важни предмети, които осигуряват комфорт и порядък в колата: например шише, което детето лесно може да си извади, любима играчка, както и таблет, на който дребосъкът да погледа нещо забавно за кратко, докато вие сте концентрирани в шофирането и имате нужда от няколко по-кротки минути. Лесен за закрепване и за поддръжка. За да участвате в томболата за органайзера, са ви нужни 4 точки.

Новата ни кампанията “Играй безопасно с TEDI” е лесна възможност да спечелите тези ценни и забавни награди. Между 24 август и 25 октомври с всеки закупен продукт на TEDI регистрирайте данните от касовата бележка на www.promo.tedi.bg Пазете етикетите на продуктите за удостоверяване, в случай че спечелите. Промоцията е с натрупване на точки - 1 лв. = 1 точка. За различните видове награди трябва да натрупате определен праг точки.

Стискаме ви палци в играта! Повече за наградите и как да участвате за тях, открийте на: www.tedi.bg

Oчаквайте и следващия материал в блога ни, който ще е посветен на важната тема за безопасността по пътя.

ВИЖ СЪЩО

 • НОВИНИ

  Годишна среща на детските читателски клубове „Бисерче вълшебно“, 2023г

  Годишна среща на детските читателски клубове „Бисерче вълшебно“, 2023г
  Годишна среща на детските читателски клубове „Бисерче вълшебно“, 2023г
  НАУЧИ ПОВЕЧЕ →
 • НОВИНИ

  Резултати национална кампания „Бъди герой с TEDI“

  Резултати национална кампания „Бъди герой с TEDI“
  Резултати национална кампания „Бъди герой с TEDI“
  НАУЧИ ПОВЕЧЕ →