Контролирани ниви

Производството на нашия сок започва на нивите, разположени в най-чистия регион на Полша. Ние правим нашите сокове и нектари от подбрани зеленчуци и плодове. Всяка ферма, която си сътрудничи с нас, е инспектирана предварително още преди да започне отглеждането на реколтата.
Земеделските производители проверяват параметрите на почвата, а ние следим дали качеството на културите съответства на стандартите на Европейския съюз, контролираме и плантационните карти, т.е. всички обработки, които земеделският производител извършва на дадена култура. Благодарение на това сме сигурни, че културите от насажденията са с най-високо качество, здрави и подходящи за деца.

още

Моркови под лупа

Зрелите моркови се проверяват преди беритбата. Земеделските производители следят внимателно всичко, включително и техния цвят, размер и вкус. На този етап ние също извършваме тестове за наличието на нитрати, нитрити и тежки метали в избрани ферми.
Никакви нежелани съставки не преминават през нашето качествено сито.

Ние се грижим за това, като използваме специализирани устройства. Това дава на нас и на вас сигурността, че само най-доброто от реколтата става част от продуктите на TEDI. След събирането им от нивата морковите тръгват на пътешествие. Първият му етап е нашата фабрика, а после следват контролни точки, които трябва да бъдат преминати.

още

Защото има значение как се прави TEDI

Следователно производството се контролира от нас на всеки етап. Провеждаме над 100 анализа. Ние гарантираме, че се поддържат най-високо качество и стандарти, така че в бутилката TEDI да влиза само това, което отговаря на нашите и вашите високи изисквания.
Преди продуктът да стигне до рафта на магазина, той се тества - от плодовете и морковите, от които се произвежда, до бутилката, която отива в ръцете на вашето дете.

още

И това не е всичко

Здравословните моркови се превръщат в пюре, което също се тества. Пробите от него се изпращат в лабораторията, където подробно изследваме микробиологията и наличието на микотоксини. Проверяваме вкуса, миризмата, текстурата, съдържанието на екстракт от морковите, както и нивото на киселинност на продуктите.

Отнема известно време, но трябва да сме сигурни, че не сме пропуснали нищо и че бутилката TEDI съдържа само това, което трябва: вкусен сок и нектар с високи хранителни стойности. Сега е време да комбинираме моркова с любимите си плодове. Комбинираме пюрето от моркови с други съставки - основно пюрета и плодови сокове. Всички те също са строго контролирани.

още

Хранителните вещества имат значение

Пастьоризираният TEDI отива в бутилките. Пастьоризацията е естествен метод за консервиране, благодарение на който TEDI запазва качеството си за по-дълго време. По време на процеса на пастьоризация TEDI не губи полезните хранителни вещества, като микро и макро елементи.
Ние го знаем добре, защото процесът се контролира от екип от квалифицирани и опитни служители, лабораторни техници и технолози.

още

По този начин се създава TEDI

Това обаче не е краят на пътуването на продуктите TEDI. В нашата вътрешна лаборатория извършваме анализи, потвърждаващи високото качество, което всички и очакват от нашите продукти. Допълнителни проверки за сигурност се извършват и от специалисти от акредитирани външни лаборатории.
След тях можем да сме сигурни, че вашето дете получава най-качествения сок. И това е най-важното, защото знаем, че всеки родител внимателно избира какво пие неговото дете.

още

Безопасна бутилка

Проверяваме толкова старателно не само продукта, но и бутилката му. Какво изследваме? Добро затваряне, правилно етикетиране и форма на бутилката. Нашите бутилки отговарят на всички изисквания за опаковки, предназначени за контакт с храни, включително за Бисфенол А.
Можете да сте сигурни, че в TEDI няма нищо, което не би трябвало да бъде там. Уверяваме ви, че нито един аспект от производството и опаковането на продукта не убягва от нашето внимание.

още